IMPORTANT: THIS POST DOES NOT MEAN TO IMPLY THAT ANY PERSON IS WILLFULLY SELLING RADIOACTIVE SKIPJACK.
重要:
この記事は何人も、故意に放射性カツオを販売していることを意味するものではない。
Company selling cases for skipjack tuna back in business after tsunami SENDAI -- When the March 11 tsunami struck the fishing port of Kesennuma, Miyagi Prefecture, Shuichiro Fujita, the president of a company selling cases for freshly caught skipjack tuna, lost his home and company facilities, leaving him helpless. More than three months on, the 48-year-old has finally managed to get back to business. |
The inset photo accompanying the above article has the proud businessman looking "at freshly caught skipjack tuna after the first landing at Kesennuma fishing port in Kesennuma,
Miyagi Prefecture, on June 28."
The risk that this summer's skipjack is to some degree radioactive is quite real, and not only in my humble opinion.
As I understand it, the majority of the seasonal catch originates in areas questionable, and more than likely conaminated. I say this despite the species having been cleared of contamination publicly by the authorities.
I would want the fish reviewed by an independent and unbiases authority if I were to be absolutely certain.
I trust I have not offended, and hope that the fortunes of Mr. Shuichiro Frujita, and of his devoted son, continue to improve. I apologize for not making this clear at the outset.
津波の後に戻って、ビジネスにおけるカツオのためにケースを販売する会社 仙台は - 3月11日津波が気仙沼の漁港、宮城県、修一郎藤田、獲れたてのカツオのケースを販売する会社の社長を、襲ったとき、彼は無力なまま、自宅と会社の施設を失った。 3か月以上、48歳は、最終的にビジネスに戻って来ている。
上記の記事に付随する挿入写真は、気仙沼で気仙沼の漁港での最初の上陸後に新鮮なカツオで"見て誇りにビジネスマンを持っています 6月28日宮城県、。"
この夏のカツオがある程度放射性になるというリスクが非常にリアル、とだけでなく、私の愚見ではあります。 私の理解では、季節の漁獲量の大半は疑わしい、と思わconaminated以上の領域に由来。私は種が当局によって公的に汚染をクリアしたにもかかわらずこれを言う。
参照してください
福島:季節のマグロ他の場所撮影キャッチし、ローカルとして販売フィッシュ
私は絶対に特定されていたら、私は独立しunbiases機関によってレビュー魚をしたいんだろう。
私はおこっていない持っている、と氏修一郎Frujitaの運命、そして彼の献身的な息子のは、改善し続けることを願って信じています。最初にこの明らかになっていないために私を深くお詫び申し上げます。
音声学的に読んでください
Be seeing you.
I'm guessing the sale of Geiger counters are going thru the roof. Don't leave home without it...especially if you're going out for sushi
ReplyDelete